Во пресрет на отворањето на Европскиот Шампионат во Индивидуален Шах, Претседателот на Шаховската Федерација Благоја Богоевски одржа ТВ интервју. Повеќе на следниот линк:

https://1tv.mk/video/%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BF%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%B2%D0%BE-%D1%88%D0%B0%D1%85-%D0%B2%D0%BE-%D0%BC%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%B8/?fbclid=IwAR3OuAxfI-paVTKZU5ZDbg5gcgxYpgXRobfoVy9oW5WPeHMxEflSKUBBZ0I

Recommended Posts