На следниот линк прочитајте повеќе за шахот во Македонија и претстојните настани на ШФМ:

https://www.novamakedonija.com.mk/pecateno-izdanie/%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%BF%D0%BE%D0%B2-%D1%9C%D0%B5-%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B0-%D1%81%D0%B8%D0%BC%D1%83%D0%BB%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%B0-%D0%B2-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%BE-%D1%81/

 

Recommended Posts